mr. hati batu

Assalamualaikum..

dalam keadaan ini.. aku harap sangat kau terus hati batu.. supaya kau tak mudah terasa apa aku cakap.. and kau tak kan rasa segan dengan aku.. well mungkin ada kot.. aku pun segan ngan kau apatah lagi kau yang takde feeling kat aku.. haha.. 

kalau kau bukan lagi hati batu, nanti kau akan langgar kata-kata kau buat tak tahu je pas aku confess ritu.. nanti tak jadi kawanlah kita.. nanti malam-malam gilalah sunyi takde orang aku nak berbalah.. nak kacau.. nak dengar penipuan-penipuan yang sungguh tak le adab yet funny nak mamp. sampai aku tergelak dan roomate dah pandang semacam.. 

well aku akan hilang seorang lagi member yang ideanya cukup bernas.. at least bila aku tanya pendapat kau boleh tahan juga jawapan kau.. sungguh masuk akal.. so sedap betul kalau orang macam kau ada disisi time lepak kedai mamak.. haha.. apa lagi.. moh la belanja aku makan.. *muka penuh harapan

kukuh tak alasan aku kasi ni? ngek gila kan alasannya.. ouh btw ngek tu macam sengal.. aku tak anggap ngek tu pecahan kata bongek tapi just a word that sound interesting to me.. ye aku memang ngek sebab boleh pula batal tidur sebab hati aku dah rasa semacam ni.. arghh sudah.. hope kau betul betul tak marah aku selang 5 minit je kata kau ngek.. tengok muka yang innocent ni.. *angkat-angkat kening
sumpah kau bukan ngek.. dan yang ngek sekarang ni aku lah kot sebab leh bantai suka lebih-lebih ni... *dush diri sendiri...

k lah mr. ht batu.. teruslah kau online.. and aku promise.. aku akan kurangkan kacau kau.. harap-harap begitulah.. apa pun tak boleeee.. lagi satu geli tak geli tak kalau aku cakap.. 'kalau nak marah aku jangan marah lama-lama nanti aku rindu...' hahhahaha jap sekeh pale sendiri miang betei..  so study smart mr. hati batu aka mr. Sweet ..

p/s : kenapa aku rasa semacam ni?

3 comments:

HEROICzero said...

*senyum*

respect. kau berani. =)

アヌム ちゃん~~ said...

visit here^^ im your 100th follower (^___^)

chummy cliche said...

hero : haha.. berani ke? aku cuma menghargai gila hubungan member tu.. takut juga apa dia fikir sebab dia memang baca blog ni katanya..

thanks ye wanita jepun.. :)