sebelum & selepas kenal

assalamualaikum

aku tetap aku.. sebelum atau selepas orang kenal, kawan dengan aku.. dorang je rasa aku lain.. yela aku pegang kata-kata tak kenal maka tak cinta dah kenal macam celaka.. aishhhh ayat.. haha.. aku ni memang jenis macam ni.. orang yang tak kenal boleh kata aku macam-macam tapi bila dah kenal ternyata statement dorang before ni amatlah salah.. jauh beza sesangat..

sebelum kenal dorang rasa aku ni
#sombong - sebab aku buat hal sendiri.. tak peduli orang lain well aku ni lone ranger juga kadang2

#macam berdiet je - nampak macam aku tak suka makan.. tak beli makanan.. padahal dalam beg belambak jajan, hari-hari stok roti mahu ada..

#skema - sebab selalu lepak library.. nampak aku bawa beg ada laptop.. keluar rumah awal balik malam konon study.. dorang pkir aku pandai gila sebab kata-kata aku menampakkan aku jenis baca maklumat.. orang yg suka baca buku

#gedik - haha.. entah dorang pikir aku camni.. aku rasa dorang jeles je tu.. hikhik.. ada kata aku mencapap sebab aku dengan cara aku then kompem aku menonjol en.. tu part paling kelakar.. 

#kemas - ntah sebab macam style kot kalau pakai kat sini stok baju-baju ada.. padahal kat kl benda tu biasa je.. pakai shawl pun kira normal kat kl.. nampak aku sangat kemas kot , ayu je jalan.. pirahhh itu semua dusta belaka.. sebab dorang tak tengok aku jalan pakai seluar and pakai baju kurung.. aku anti iron-iron baju

#unik - cara aku pikir or style aku hadapi hidup aku ni.. aku manage hidup dengan pemikiran aku sendiri.. tak ikut flow orang.. entah tak paham sungguh dorang ni pikir camne..

dah kenal pulak
#jenis tarak betul - sengih-sengih macam kerang busuk.. tak nak pakai ayat selipar koyak!! huhu

#peramah - banyak cakap.. minah non stop bebel.. dorang harap sangat aku memang pemalu, pendiam etc

#sangat kuat makan - kalau korang rasa duit tak cukup jangan ajak aku lepak.. hihi entah macammana nanti korang kesian punya aku muka seposen lapar.. dan time tu korang sure rasa berbaloi belanja aku tanpa sedar just untuk tengok aku eksaited makan.. hahaha.. btw thanks kwn2 yg selalu belanja aku makan.. sob sob terharu :')

#pelajar yg rebel - tak dengar cakap, concentration dalam kelas mudah tersasar.. tak suka salin nota.. suka suki nak tidur je zzzz pastu bangun-bangun je cari makanan.. selalu sangat datang paling punctual lah kan kan.. aku suka membaca tu betul tapi baca blog, komik, info am pasal psikologi, kesihatan yg tiada kaitan dengan study aku.. sekian :)

#pelik - ye perkataan yg tepat menggambarkan diri aku kot.. haha.. aku tak nak banyak komen tapi aku sendiri pun rasa aku pelik.. apatah lagi orang lain kan.. tapi aku tak ngaku.. kah kah kah

#sempoi - aku ni jenis slumber je.. nak gelak ke apa.. janji aku happy.. tak kisah pe orang cakap.. as long aku tak kacau dorang kan.. tapi bab gedik tu .. yela tu.. aku gedik dengan kawan-kawan aku.. apa ada hal bukan dengan laki kau kan.. hahaha... dengan girl gedik.. well its normal.. :P

itu je kot.. aku pun tak tahu.. aku main taram je ni.. hahaha.. saja je nak menaip .. sangat bosan.. aku tak de mood lagi nak study.. esok kot sebab lusa dah exam.. jadi aku nak cari mood ni.. well something happen today.. i mean beberapa hari ni benda baik berlaku kot.. alhamdulillah.. happy sebab ada kawan-kawan disisi.. tak rasa nak share detail dengan korang.. dan rasa korang pun tak nak tahu apa benda alah yang jadi tu.. kan kan .. k chow :)

2 comments:

sweet princess said...

hahahahaha.......................

HEROICzero said...

tak-kenal-maka-tak-cinta theory?

haha.

well, org yg x kenal aku, akan kata aku sombong. =)