cara menangani rindu

assalamualaikum..

aku bukan pakar tapi ni cara aku buat kalau aku rindu someone..

#doa orang tu makin dekat dengan kita so takde rindu mana.. tapi ape cer kan depan mata pun rindu bagai

#jerit nama dia.. haha.. nanti mesti dia tersedak.. tahulah dia ada orang sebut nama dia..

# contact jela dia.. buat slumber.. buat pe nak ego kan kan kalau dah memang rindu...

# baca mesej dia yang lama-lama.. kalau dia busy.. kita tengok je mesej dia.. nanti tersenyum sendiri sah giler..

# tengok gambar dia... hihi.. ni macam jarang je buat.. sebab boleh terus print screen dalam otak imej dia

ok lah tu je... hahahhahaha ada lagi cara lain tapi mana boleh share semua...


4 comments:

Izatie said...

Heh . Sweet je :)

HEROICzero said...

part, #baca mesej dia yang lama-lama. heh...

mesej yang selama 5,6 tahun dulu, boleh dikira?

sebab aku masih senyum bila baca.

fadlisabri said...

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

Umi Asura Sanusi said...

boleh ke jerit kuat2 nama dia??? sogan lah..haha..

entri terbaru
Kim Hyun Joong datang Malaysia?