ok paham anda shawl, saya bawal level kita beza :)

assalamualaikum

mungkin kerna gaya pakaian yang beza.. mungkin kerna aku tak lagi gemar pakai shawl, lebih pada tudung saut , mungkin juga bawal... oleh sebab itu, pandangan ada antara anda yang pakai shawl ni atas bawah sahaja..

mungkin aku tak paham kalau pakai shawl, DP FB pun kena pic pakai shawl baru kira ngetop... nak kena dressup begitu, baru korang tak pandang sinis umpama aku katak bawah tempurung tidak update dengan fesyen duniawi.. tak seangkatan atau jauh level nya...

mungkin juga shawl yang aku pakai ketinggalan zaman, tidak berbelit macam apa entah cara yang korang buat... jadi aku ini tidak boleh dihadiahkan senyuman sedang korang berlalu di hadapan ku..

mungkin jugalah aku tidak berani mencuba berpakaian pelik seperti kalian, beraksi sakan depan kamera menayang pipi montok, mata bulat yang memakai contact lens atau berbahasa abam abam atau jangan ler taco titew.... 

barangkali aku jauh hina di mata gadis ini, salah aku tidak ingin mengikut fesyen kamu.. harus aku dipandang semacam dan dianggap seburuk makhluk gamaknya? 

ouhh tidak mengapa.. kisah apa aku sama kalian.. meskipun post macam sentap.. tapi luahan semata.. jangan nak bajet good2 je kalian.. belum tentu pakai shawl dah hebat.. yang penting niat kan... pakai apa pun sama je.. janji cantik di mata tuhan.. so bye-bye fesyen mengarut dan bajet hawtttt sajer.... 

p/s : aku pun ada gak pakai shawl tapi taklah pandang girls lain macam hello im too hot to be friend with u :P

2 comments:

محمد رازيق said...

kita semua sama sahaja. salam kenal.. free2 jmput dtg blog, bc kish harimau, cicak dan manusia :)

Anonymous said...

pet insurance
You should have the peace of mind that comes with a top-quality dog fencing because your pet will be safe and secure even if left unattended in the open area. The condition can become so severe that the cat will have to sit or lay down after every couple steps.