PETUA menghilangkan kulit kering di tumit kaki

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA

hari ni saya nak share tentang petua bagaimana menghilangkan kulit kering atau mengelupas di tumit kaki.. ala macam tumit jadi keras tu camne nak jadi lembut balik... mudah sahaja...

sediakan kulit telur.. yang cangkerang telur.. tak kisah lah yang telur gred a ke b ke c janji ada...
lepastu blend (kisar) sampai hancur.. jadi sediakan banyak-banyak ya kulit telur tu... blend sampai hancur ya.... sampai jadi serbuk.. tak payah bubuh air masa blend tu.. dah jadi serbuk tu.. campur dengan losyen ke krim badan ke muka.. dah campur tu sapu betul-betul kat tumit kaki.. biarkan dalam 2,3 minit... dan kalau ada macam pembuka penutup botol tu? ambil dan tekan kat kaki sambil skrub... macam kikis.. sebab benda tu tak tajam pun jadi tak bahaya... habis tu tengok kesan dia. kaki nanti jadi lagi cantik. 
selamat mencuba... saya ambil tips ni dari cerita star king.. segmen tu banyak membantu sebab tips dikongsi oleh pakar kecantikan..

LORI SEWA

ASSALAMUALAIKUM & Salam sejahtera


abah saya, iaitu encik Meor menyediakan perkhidmatan sewa lori. jadi kalau nak pindah barang rumah ke office ke boleh hubungi 0122014003 atau 0173083005.. selain daripada lori untuk disewa, abah juga menyediakan khidmat catering esp kambing panggang.. untuk tahu harga jangan segan silu hubungi saja nombor tertera. dan paling penting khidmat wiring, piping installation macam tiles.. cabinet...
dan untuk function majlis macam pintu gerbang, pelamin. pun boleh.. serba serbi bolehlah bab-bab begini. 

itu sahaja.. sekadar nak promote bisnes abah.. di bawah disediakan beberapa gambar kami pernah buat. eh bukan kami, abah saya dan pak cik berserta adik-beradik saya buat hehe..








jadi jangan lupa hubungi ye... hihi :)