PETUA menghilangkan kulit kering di tumit kaki

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA

hari ni saya nak share tentang petua bagaimana menghilangkan kulit kering atau mengelupas di tumit kaki.. ala macam tumit jadi keras tu camne nak jadi lembut balik... mudah sahaja...

sediakan kulit telur.. yang cangkerang telur.. tak kisah lah yang telur gred a ke b ke c janji ada...
lepastu blend (kisar) sampai hancur.. jadi sediakan banyak-banyak ya kulit telur tu... blend sampai hancur ya.... sampai jadi serbuk.. tak payah bubuh air masa blend tu.. dah jadi serbuk tu.. campur dengan losyen ke krim badan ke muka.. dah campur tu sapu betul-betul kat tumit kaki.. biarkan dalam 2,3 minit... dan kalau ada macam pembuka penutup botol tu? ambil dan tekan kat kaki sambil skrub... macam kikis.. sebab benda tu tak tajam pun jadi tak bahaya... habis tu tengok kesan dia. kaki nanti jadi lagi cantik. 
selamat mencuba... saya ambil tips ni dari cerita star king.. segmen tu banyak membantu sebab tips dikongsi oleh pakar kecantikan..

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

MBAH JAYA WARSITO said...

KAMI SEKELUARGA TAK LUPA MENGUCAPKAN PUJI SYUKUR KEPADA ALLAH S,W,T
dan terima kasih banyak kepada AKI atas nomor yang AKI
beri 4 angka [5398] alhamdulillah ternyata itu benar2 tembus AKI.
dan alhamdulillah sekarang saya bisa melunasi semua utan2 saya yang
ada sama tetangga.dan juga BANK BRI dan bukan hanya itu AKI. insya
allah saya akan coba untuk membuka usaha sendiri demi mencukupi
kebutuhan keluarga saya sehari-hari itu semua berkat bantuan AKI..
sekali lagi makasih banyak ya AKI… bagi saudara yang suka PASANG NOMOR
yang ingin merubah nasib seperti saya silahkan hubungi KI DARSA,,di no (((085-321-606-847)))
insya allah anda bisa seperti saya…menang NOMOR 770 JUTA , wassalam.